EVENIMENTE RECENTE

Servicii

Silver Music ofera o gamă larga de servicii, adaptate diverselor tipuri de evenimente si dorintelor clientilor nostri, de la nunti, botezuri, aniversari si petreceri tematice, la concerte in- si oudoor, conferinte, lansari de produse, targuri, expozitii, evenimente corporate, team-buildinguri etc.

 • SUNET

  Cu totii stim cat de important este sunetul pentru orice categorie de evenimente. De la concerte outdoor la prezentari de moda, echipamentul SILVER MUSIC este capabil să satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor. In functie de complexitatea cerintelor dumneavoastra, va stam la dispozitie cu sisteme de sunet care sa transforme evenimentul intr-un succes.

  INSTALATII DE SUNET PENTRU ORICE TIP DE EVENIMENT
  Branduri:
  Boxe > JBL, ELECTROVOICE, DYNACORD, MARTIN AUDIO, OUTLINE, TURBOSOUND,
  Amplificatori > LAB GRUPPEN, CROWN, POWERSOFT
  SISTEME DE CONFERINTA SI TRADUCERE SIMULTANA

 • LUMINA

  Intelegem cat de importante sunt luminile atunci cand vrei sa transmiti oaspetilor sau spectatorilor o anumita stare, o anumita experienta. Iluminarea totala, flash-urile sporadice, intercalarile si diferentierile, jocul de lumini, efectele, iluminatul ambiental si cel arhitectural sunt parte integranta a povestii pe care vreti sa o spuneti atunci cand organizati un eveniment. Controlul creativ al luminilor de catre specialistii SILVER MUSIC va imbogati estetica oricarui spatiu dedicat evenimentului, fie ca vorbim de o petrecere privata in salonul unei vile, fie de o nunta in ball room-ul unui hotel.

  LUMINI INTELIGENTE DE TIP MOVING HEAD
  Branduri: MARTIN, CLAY PAKY, ROBE, SGM
  LUMINI / SPOTURI DE URMĂRIRE
  Branduri: ULTRALITE, FRESNEL 1, 2, 5 KW - ARRI, ETC SOURCE FOUR, PROIECTOARE LED
  ILUMINAT ARHITECTURAL
  Branduri: GRIVEN KOLORADO 2500MK3

 • VIDEO

  Nu exista o modalitate mai potrivita pentru a transmite un mesaj sau pentru a spune o poveste altfel decat integrand unui eveniment solutii video creative. De la o sala de conferinte la un eveniment outdoor, videoproiectiile construiesc o dimensiune particulara si ofera o dinamicitate unica intregului specacol. SILVER MUSIC ofera astfel de servicii, folosind cele mai noi echipamente multimedia pentru a crea continut specializat pentru show-uri corporate, dar şi pentru evenimente de mai mica anvergura.

  VIDEOPROIECŢII DE ORICE TIP, INCLUSIV MAPPING
  ECRANE LED FIXE SI MOBILE
  ECRANE LED INTERIOR/EXTERIOR

 • SCENOTEHNICA

  Scenotehnica este procesul de selectare, amenajare, adaptare si modificare a unui spatiu – scena – dedicat unui performance. SILVER MUSIC ofera o gama diversificata de scene in- si outdoor, care pot fi adaptate necesitatilor fiecarui eveniment in parte, echipa de tehnicieni a companiei ocupandu-se de orice aspect al constructiei unei scene, de la design la problematica tehnica si administrativa din timpul efectiv al show-ului.

  SCENE MOBILE COMPLET UTILATE
  Dimensiuni: 8/6M, 9/7M, 10/8M,12/10M, 14/10M, 14/12M
  SCHELE ŞI SISTEME DE RIDICARE
  GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC TRIFAZIC 6KVA, 10KVA, 12KVA, 20 KVA, 60 KVA, 80KVA, 100 KVA, 120KVA, 200KVA
  SISTEME DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE DE MICI ŞI MEDII DIMENSIUNI
  BUTAFORII ŞI PROIECTE SPECIALE
  AUTOMATIZĂRI PROIECTE SPECIALE