EVENIMENTE RECENTE

Portofoliu

Din 2000, anul in care am pus bazele SILVER MUSIC, ne concentram pe organizarea de evenimente si furnizarea de echipament tehnic care sa satisfaca dorintele tuturor clientilor nostri. Scopul nostru este acela de a analiza cu atentie nevoile si cerintele dumneavoastra, pentru a furniza cele mai bune servicii la preturi corecte, nerenuntand nici o secunda la standardele profesioniste.

Credem ca experienta si priceperea echipei noastre sunt detaliile esentiale pentru succesul evenimentului dumneavoastra. Fie că programati o nunta, o aniversare, o petrecere, o conferinta, o lansare de produs sau un concert, suntem incantati sa va onoram cererile!

Silver Music ofera o gamă larga de servicii, adaptate diverselor tipuri de evenimente si dorintelor clientilor nostri, de la nunti, botezuri, aniversari si petreceri tematice, la concerte in- si outdoor, conferinte, lansari de produse, targuri, expozitii, evenimente corporate, team-buildinguri etc.

 

Cu totii stim cat de important este sunetul pentru orice categorie de evenimente. De la concerte outdoor la prezentari de moda, echipamentul SILVER MUSIC este capabil sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor. In functie de complexitatea cerintelor dumneavoastra, va stam la dispozitie cu sisteme de sunet care sa transforme evenimentul intr-un succes.


Intelegem cat de importante sunt luminile atunci cand vrei sa transmiti oaspetilor sau spectatorilor o anumita stare, o anumita experienta. Iluminarea totala, flash-urile sporadice, intercalarile si diferentierile, jocul de lumini, efectele, iluminatul ambiental si cel arhitectural sunt parte integranta a povestii pe care vreti sa o spuneti atunci cand organizati un eveniment. Controlul creativ al luminilor de catre specialistii SILVER MUSIC va imbogati estetica oricarui spatiu dedicat evenimentului, fie ca vorbim de o petrecere privata in salonul unei vile, fie de o nunta in ball room-ul unui hotel.


Nu exista o modalitate mai potrivita pentru a transmite un mesaj sau pentru a spune o poveste altfel decat integrand unui eveniment solutii video creative. De la o sala de conferinte la un eveniment outdoor, videoproiectiile construiesc o dimensiune particulara si ofera o dinamicitate unica intregului specacol. SILVER MUSIC ofera astfel de servicii, folosind cele mai noi echipamente multimedia pentru a crea continut specializat pentru show-uri corporate, dar şi pentru evenimente de mai mica anvergura.


Scenotehnica este procesul de selectare, amenajare, adaptare si modificare a unui spatiu – scena – dedicat unui performance. SILVER MUSIC ofera o gama diversificata de scene in- si outdoor, care pot fi adaptate necesitatilor fiecarui eveniment in parte, echipa de tehnicieni a companiei ocupandu-se de orice aspect al constructiei unei scene, de la design la problematica tehnica si administrativa din timpul efectiv al show-ului.